Termeni de utilizare

INFORMATII GENERALE

Acest site web este operat de www.schaion.com. Pe întregul site, termenii „noi”, „noi” și „nostru” se referă la www.justeba.com, care oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site. , dvs., utilizatorul, dacă acceptați termenii enunțați aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, participați la „Serviciul” nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni de utilizare”, „Termeni”), inclusiv acest document și/sau accesibil prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la browsere, furnizori de servicii, clienți, furnizori și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a acestui site, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii acestui Acord, nu este posibil să accesați site-ul web sau să utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni și Condiții constituie o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și Condiții.

Orice funcții sau instrumente noi adăugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți vizualiza în orice moment cea mai recentă versiune a termenilor și condițiilor generale pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesul dvs. la site-ul web după ce modificările sunt postate constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 1 - CONDIȚII ALE MAGAZULUI DE INTERNET

Acceptând acești Termeni și Condiții, declarați că aveți vârsta legală în țara dvs. de reședință sau vârsta legală majoră în țara dvs. de reședință și sunteți de acord cu utilizarea acestui site de către orice minor.
Nu puteți folosi produsele noastre în niciun scop ilegal sau neautorizat și nu puteți utiliza Serviciul pentru a încălca nicio lege din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).
Este interzisă transmiterea de viermi, viruși sau cod distructiv.
Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre Condiții va duce la încetarea imediată a Serviciilor.

PARTEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul în orice moment, din orice motiv.
Recunoașteți că conținutul dvs. (altul decât informațiile cardului de credit) poate fi transmis fără criptare și poate implica (a) transmisie prin diferite rețele; și b) adaptarea și modificările în conformitate cu cerințele tehnice ale rețelei sau ale dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transmiterii prin rețea.
Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, distribuiți sau exploatați nicio parte a Serviciului, să utilizați Serviciul sau să accesați Serviciul sau orice contact de pe site-ul web care furnizează Serviciul fără acordul nostru expres scris.
Titlurile utilizate în acest Acord sunt doar pentru comoditate și nu limitează sau afectează în alt mod acești termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚIA, COMPLETITUȚIA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile disponibile pe acest site web nu sunt exacte, complete sau depășite. Materialele de pe acest site sunt doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie bazate pe sau folosite ca bază pentru orice decizie fără a consulta surse de informații primare, mai precise, complete sau actualizate. Orice încredere în materialul de pe acest site este pe propriul risc.
Acest site web poate conține informații istorice. Informațiile istorice nu sunt neapărat actuale și au doar scop informativ. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu suntem obligați să actualizăm informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați orice modificare a site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 – SERVICII ȘI MODIFICĂRI DE PREȚ

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare prealabilă.
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendare sau reziliere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSELE SUNT DISPONIBILE

SERVICII GY (dacă există)

Unele produse sau servicii sunt disponibile doar online prin intermediul Site-ului. Aceste produse sau servicii pot fi în cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa culorile și fotografiile produselor noastre în magazin cât mai precis posibil. Nu putem garanta că afișajul color al oricărui monitor de computer va fi exact.
Ne rezervăm dreptul, dar nu avem nicio obligație, de a limita vânzarea produselor sau serviciilor noastre oricărei persoane

fie, zonă geografică sau jurisdicție. Putem folosi acest drept în cazuri individuale. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitatea de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment, fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a opri producția oricărui produs în orice moment. Orice ofertă către acest site web pentru orice produs sau serviciu este nulă dacă este interzisă.
Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale pe care le achiziționați sau le obțineți va îndeplini așteptările dumneavoastră sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 – INFORMAȚII DE FACTURARE ȘI ACURATEȚIA FACTURĂRII

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată la noi. La discreția noastră, putem limita sau anula cantitatea achiziționată per persoană, gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate pe același cont de client sau pe același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau expediere. În cazul în care vă modificăm sau anulăm comanda, este posibil să încercăm să vă anunțăm la adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate împreună cu comanda. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care credem că sunt plasate de vânzători, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte de achiziție și facturare pentru toate achizițiile din magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail, numărul cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să vă putem procesa tranzacțiile și să vă contactam după cum este necesar.

Mai multe informații pot fi găsite în politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7 - ACTIVE ELECTIVE

Este posibil să oferim acces la dispozitive terțe părți pe care nu le monitorizăm și la care nu avem control sau acces.
Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile” fără nicio garanție, reprezentare sau condiție și fără nicio aprobare. Nu ne asumăm nicio răspundere care decurge din sau în legătură cu utilizarea instrumentelor opționale ale terților.
Utilizarea oricăror instrumente opționale oferite prin intermediul site-ului web este exclusiv pe propriul risc și la discreția dumneavoastră. Vă rugăm să vă asigurați că înțelegeți și sunteți de acord cu termenii și condițiile în care dispozitivele sunt furnizate de către furnizorii terți relevanți.
În viitor, este posibil să oferim și noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv furnizarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi servicii și/sau servicii sunt, de asemenea, supuse acestor Termeni și Condiții.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURĂ CĂTRE TERȚI A

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot conține materiale de la terți.
Link-urile de la terți de pe acest site web vă pot direcționa către site-uri web ale terților care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea acestora și nu garantăm și nu acceptăm responsabilitatea pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terți.
Nu suntem responsabili pentru niciun prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea oricăror bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții cu site-uri web terțe. Vă rugăm să citiți și să înțelegeți cu atenție politicile și practicile terților înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Orice reclamații, reclamații, îngrijorări sau întrebări cu privire la produsele terților trebuie să fie îndreptate către terț.

SECȚIUNEA 9 – COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI

Dacă trimiteți anumite trimiteri (cum ar fi trimiterile la concurs) la cererea noastră sau fără cererea noastră, trimiteți-ne idei creative, sugestii, propuneri, design sau alte materiale online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv, „Comentarii”), sunt de acord că putem edita, copia, publica, distribui, traduce și folosi în orice alt mod orice comentarii pe care ni le furnizați, în orice mediu, în orice moment și fără restricții. Nu suntem și nu vom fi obligați să (1) tratam Comentariile ca fiind confidențiale; (2) plătiți compensații pentru orice comentarii; sau (3) răspunde oricăror comentarii.
Putem monitoriza, edita sau elimina orice conținut pe care, la discreția noastră exclusivă, îl considerăm ilegal, abuziv, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau inacceptabil în alt mod sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți, dar nu suntem obligați. pentru a-l elimina. acești termeni și condiții.
Sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor încălca drepturile niciunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. În plus, sunteți de acord că Comentariile dumneavoastră nu pot conține materiale defăimătoare sau ilegale, jignitoare sau obscene sau să nu conțină niciun fel de

viruși sau alt software rău intenționat care poate afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu aveți voie să utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă uzurpați identitatea sau să ne induceți în eroare în alt mod pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le postați și pentru acuratețea lor. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru niciun comentariu postat de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Transmiterea datelor personale prin magazin face obiectul politicii noastre de protecție a datelor.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITUȚI ȘI REMEDIURI

Din când în când, pe Site-ul nostru sau în Serviciu pot apărea informații care pot conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de livrare a produselor, termene de livrare și disponibilitate. . Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informații de pe Serviciu sau de pe orice site web asociat sunt inexacte fără notificare prealabilă (inclusiv la plasarea unei comenzi).
Nu avem nicio obligație să actualizăm, să modificăm sau să corectăm orice informație de pe Serviciu sau orice site web aferent, inclusiv, dar fără a se limita la informații despre preț, cu excepția cazurilor impuse de lege. Orice actualizare specială sau dată de actualizare aplicată Serviciului sau oricărui site web aferent nu ar trebui să implice că toate informațiile de pe Serviciu sau orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZARE INTERZISĂ

Cu excepția cazului în care este interzis altfel în acești Termeni și Condiții, nu puteți utiliza Site-ul sau Conținutul acestuia: (a) în niciun scop ilegal; (b) să încurajeze pe alții să se angajeze sau să se angajeze în activități ilegale; (c) încalcă orice lege, regulă, statut sau regulament local sau internațional; (d) încălca sau încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuiește, abuzează, insultă, vătămează, defăimează, defăimează, discreditează, intimidează sau discriminează pe criterii de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; f) furnizează informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau alt cod dăunător care poate sau poate fi utilizat în orice mod pentru a afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent, a altor site-uri web sau a internetului; (h) să colecteze sau să urmărească datele personale ale altora; (i) spam, phishing, farmacie, spidering, crawling sau scraping; j) pentru orice scop indecent sau imoral; sau (k) să interfereze cu sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conexe, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea Utilizărilor interzise. sau (k) să interfereze cu sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conexe, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea Utilizărilor interzise. sau (k) Serviciul sau orice alte site-uri web conexe, alte site-uri web sau intervenții de securitate pe internet sau ocolire a tendonului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea Utilizărilor interzise.

SECȚIUNEA 13 - DECLARAȚIA DE GARANȚIE; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea serviciilor noastre va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele obținute în urma utilizării Serviciului vor fi exacte sau de încredere.
Sunteți de acord că putem elimina Serviciul din când în când pe termen nelimitat sau putem anula Serviciul în orice moment fără notificare.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea dvs. de a utiliza Serviciul este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile pe care vi le furnizăm prin intermediul Serviciului (cu excepția celor furnizate în mod expres de noi) sunt furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile”, fără nicio declarație, garanție sau condiții exprese sau implicite. inclusiv garanții sau condiții implicite de vandabilitate, vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.
transmise sau puse la dispoziție în alt mod prin intermediul site-ului web, chiar și după ce ați fost informat cu privire la opțiunile dvs. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune indirecte sau incidentale, răspunderea noastră în astfel de state sau jurisdicții este limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIREA

Sunteți de acord să ne despăgubiți și să ne faceți inofensivi pe noi și pe mamă, filiale, afiliați, parteneri, ofițeri, directori, agenți, furnizori, licențiatori, furnizori de servicii, subcontractanți, contractori, stagiari și angajați de toate revendicările sau solicitările, inclusiv avocații corespunzători. taxe.. , efectuate de orice terță parte ca urmare a încălcării acestor Termeni și condiții sau a documentelor conținute în aceștia, sau ca urmare a unei încălcări a legilor sau drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - ALEGERI

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată separabilă de acești Termeni de utilizare. nu va afecta valabilitatea și caracterul executoriu al celorlalte prevederi.

SECȚIUNEA 16 - ÎNCETARE

Obligațiile și obligațiile părților înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului Acord în toate scopurile.
Acești Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare până când sunt reziliați de către dvs. sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau să încetați să utilizați Site-ul nostru.
În cazul în care, după singura noastră judecată, eșuați sau bănuim că nu ați respectat vreun termen sau prevedere din acești Termeni și condiții, putem rezilia prezentul Acord în orice moment fără notificare și veți rămâne responsabil pentru toate sumele datorate. până la data de încetare inclusiv; și/sau, prin urmare, vă poate refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTEGUL ACORD

Neexercitarea sau executarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.
Acești Termeni și condiții și orice reguli sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea Serviciului, înlocuind toate acordurile, comunicările și propunerile anterioare sau contemporane. . . , oral sau în scris. Între dumneavoastră și noi (inclusiv, fără limitare, orice versiune anterioară a Termenilor).
Neînțelegerile în interpretarea acestor termeni și condiții generale nu pot fi interpretate împotriva autorului.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABĂRĂ

Acești termeni și condiții și orice acorduri separate în baza cărora vă oferim servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legea germană.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI LA TERMENI ȘI CONDIȚII

Puteți vizualiza în orice moment cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea ta față de sistem

Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru orice modificări. Continuarea utilizării sau accesul dvs. la site-ul sau serviciul nostru după publicarea oricăror modificări aduse acestor Termeni și condiții constituie acceptarea de către dumneavoastră a acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT Întrebările referitoare la această politică pot fi adresate la service.center.1@outlook.com

trebuie trimis la adresa de e-mail.

Clienții sunt taxați pentru livrare o singură dată (inclusiv retur); Consumatorului nu i se percepe o taxă de reaprovizionare pentru returnarea produsului.
Proprietarul și operatorul acestui site web