Reguli de transport

Instructiuni de livrare

Livrare standard 25 Leu românesc (livrare 10-20 zile)

Livrare rapida 45 Leu românesc (livrare 7-15 zile)

 

Aceste condiții sunt suportate de cumpărător:

1. Daca exista tarif in tara de destinatie, dar tariful este platit de catre client.
2. Deoarece cumpărătorul întârzie livrarea sau schimbă adresa, costul este controlabil, iar această parte a costului este suportată de cumpărător.
3. Din motive proprii cumpărătorului, cum ar fi anularea comenzii sau returnarea ei la mijloc, această parte a costului va fi suportată de cumpărător.

De ce comanda este trimisă într-un alt pachet?

Dacă aveți o comandă pentru mai multe articole, toate acestea pot fi expediate dintr-un alt depozit internațional, oricare dintre acestea este cel mai rapid. Sau, dacă articolul este popular și predispus la întârzieri, putem expedia diferite pachete în momente diferite pentru a preveni sosirea comenzilor cât mai repede posibil!

Când îmi voi primi comanda?

Comenzile sunt expediate direct din numeroasele noastre depozite interne și internaționale și facem tot ce putem pentru a ne asigura că comanda dumneavoastră ajunge cât mai repede posibil! Datorită popularității ofertei noastre, așteptați-vă ca comanda dumneavoastră să ajungă în Polonia în decurs de 10-20 de zile (în funcție de produs). Vă rugăm să rețineți că, din cauza popularității ofertelor noastre, acestea sunt doar estimări, iar livrările pot fi întârziate din cauza noului focar de coronavirus.

Există o taxă?

Prețurile afișate pe site-ul nostru sunt în dolari SUA și sunt scutite de taxe, ceea ce înseamnă că este posibil să fiți supus taxelor și taxelor atunci când primiți comanda. Se pot aplica taxe de import, taxe și taxe aferente atunci când comanda dumneavoastră ajunge la destinația finală, așa cum este stabilit de vama locală. Plata acestor taxe este responsabilitatea ta, nu a noastră. Nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de autoritățile vamale din țara dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre taxe, vă rugăm să contactați biroul vamal local.

Cand pot primi coletul dupa plata?

Timp de livrare: După primirea comenzii, facem inspecție și testare a calității înainte de expediere pentru a asigura calitatea produsului.
Timpul de procesare variază în funcție de produs, timpul mediu de procesare este de aproximativ 1-3 zile;

Care este costul de transport?

Depinde de produs și regiune la checkout.

Cum îmi pot urmări comanda?

Odată plasată o comandă, sistemul nostru va trimite un e-mail cu detaliile comenzii. Urmăriți comanda folosind numărul de urmărire din linkul de urmărire.

Sfaturi utile:

1. De obicei transportatorul local de colet livreaza coletul in zilele lucratoare (de luni pana vineri) pentru a asigura livrarea in siguranta a coletului, de aceea se recomanda selectarea adresei la care poate fi primit coletul in ziua lucratoare. adresa postala. Cel mai bine este să vă păstrați telefonul pornit la ora estimată a sosirii, deoarece expeditorul vă poate contacta telefonic.

2. Serviciul de livrare pe care îl folosim trebuie să fie semnat de client înainte ca livrarea să aibă succes. Prin urmare, vă rugăm să vă asigurați că adresa de livrare sunteți dvs. sau cineva autorizat de dvs. Nu suntem responsabili pentru pachetele pierdute sau furate dacă am trimis documente semnate la adresa dumneavoastră de expediere.

Livrarea afectată de pandemia COVID-19 va fi ușor întârziată.