Retur/Schimb

POLITICA DE RETURNARE
Scopul nostru este satisfacția dumneavoastră. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați mai întâi prin e-mail.

Sfat util:

1. Pentru confortul dvs., vă recomandăm să returnați pachetele folosind tariful forfetar USPS cu un număr de urmărire, deoarece nu suntem responsabili pentru pachetele pierdute sau furate. Nu vă vom emite o linie de credit fără dovada primirii și livrării. Sunteți responsabil pentru costurile de transport pentru returnarea articolelor, iar costurile de transport trebuie plătite în avans.

2. Articolele returnate trebuie să fie nepurtate și nespălate, netăiate și îngrijite (fără machiaj, pete de deodorant sau uzate), inclusiv cadourile și ambalajul produsului. Produsele defecte trebuie raportate prin e-mail în termen de 14 zile de la primire. Dacă nu o raportați, nu vă vom acorda împrumutul. Dacă credeți că nu ați primit produsul corect, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primire. E-mail de raportare: service.center.1@outlook.com.

3. Clienții vor fi taxați pentru costurile de transport (inclusiv returnarea mărfurilor) nu mai mult de o dată; Consumatorului nu i se percepe o taxă de reaprovizionare pentru returnarea produsului. Dacă returul se datorează problemei cumpărătorului. Nu oferim etichete de retur. Comenzile refuzate de client la livrare sau returnate din cauza unei adrese „Livrare eșuată” sunt supuse unei taxe de reaprovizionare. Refuzul neautorizat după livrare nu este permis și costul refuzului/returnării neautorizate va fi suportat de cumpărător.

Întoarcere:

1. Dacă returnarea se datorează problemelor noastre (de exemplu: produse greșite, problemă de calitate a produsului), vă vom oferi o rambursare completă;

2. Dacă returul se datorează problemelor cumpărătorului (de exemplu: nu vă place/nu îl doriți, comandați produsul/mărimea greșită), vom elimina 20$ din retur deoarece costurile de transport și ambalare va fi pierdut și trebuie să ne contactați pentru o rambursare de la data primirii până la o lună.

3. După primirea și inspectarea returului, vă vom trimite un e-mail prin care vă anunțăm că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom anunța atunci când o retur este aprobată sau respinsă. Dacă este aprobată, rambursarea dvs. va fi procesată și creditată automat pe cardul dvs. de credit sau pe metoda de plată inițială într-un anumit număr de zile. Dacă nu mai utilizați cardul original, vă rugăm să ne contactați în avans.

4. Dacă aveți probleme cu comanda/produsele/plata, vă rugăm să ne contactați mai întâi. Dacă returnați produsele fără să ne contactați sau dacă nu există niciun motiv să vă opuneți, nu vom rambursa și nu vom depune o reclamație în conformitate cu regulile.

Anulare și schimb:

Puteți anula comanda/articolul în termen de 2 ore, trimițând un e-mail serviciului nostru pentru clienți (service.center.1@outlook.com). Mai mult de 2 ore nu putem fi siguri dacă va avea succes.

Există o taxă de 5 USD pentru a vă schimba comanda înainte de expediere; Nu putem modifica/anula o comandă odată ce aceasta a fost expediată.

După ce comanda dvs. a fost expediată și doriți să o schimbați cu același articol, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la service.center.1@outlook.com pentru informații despre rambursare.

 

 

Dreptul de retur rezervat:

Ne rezervăm dreptul în orice moment de a determina și limita, refuza și/sau refuza exclusiv returnările clienților din cauza:

1. Istoric de returnări neregulate sau excesive;

2. Returnări neregulate sau excesive de articole uzate, modificate, spălate, deteriorate sau lipsă; obsesie

3. Potențiala fraudă sau infracțiune.

Produsele nevalide livrate către noi vor fi respinse la primire.

Retururi excesive:  Echipa noastră de protecție a clienților se ocupă și de situațiile în care istoricul returnărilor unui client poate indica o activitate frauduloasă. În astfel de cazuri, echipa de protecție a clienților vă va contacta pentru a discuta situația și a lucra cu dvs. pentru a rezolva problema sau pentru a decide dacă ar trebui să refuzăm să oferim serviciul în viitor. Deși nu dorim niciodată să respingem un client, trebuie să asigurăm siguranța, bunăstarea și confortul tuturor clienților din întreaga lume.