Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60 EUR

Κανόνες αποστολής

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τυπική παράδοση 5 € (παράδοση 10-20 ημέρες)

Γρήγορη παράδοση 8€ (παράδοση 7-15 ημέρες)

Και αυτοί οι όροι βαρύνουν τον αγοραστή:

1. Εάν τα τιμολόγια προκύπτουν στη χώρα παραλαβής, αλλά τα τιμολόγια πληρώνονται από τον πελάτη.
2. Λόγω καθυστερημένης παράδοσης του αγοραστή ή αλλαγής διεύθυνσης ελεγχόμενη από το κόστος, αυτό το μέρος του κόστους βαρύνει τον αγοραστή.
3. Για τους δικούς του λόγους του αγοραστή, στα μισά της ακύρωσης της παραγγελίας ή της επιστροφής των αγαθών, αυτό το μέρος του κόστους θα βαρύνει τον αγοραστή.

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ;

Εάν έχετε παραγγελία για πολλά είδη, ενδέχεται να αποσταλούν όλα από διαφορετική διεθνή αποθήκη, ανάλογα με το ποια είναι η ταχύτερη. Εναλλακτικά, εάν το προϊόν είναι δημοφιλές και καθυστερήσει ελαφρώς, ενδέχεται να το στείλουμε σε διαφορετικές ώρες σε διαφορετικά πακέτα για να αποτρέψουμε την άφιξη της παραγγελίας σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται απευθείας από τις πολλές εθνικές και διεθνείς αποθήκες μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η παραγγελία σας θα φτάσει το συντομότερο δυνατό! Λόγω της δημοτικότητας των προσφορών μας, υπολογίστε ότι η παραγγελία θα φτάσει στην Πολωνία εντός 10-20 ημερών (ανάλογα με το προϊόν). Λάβετε υπόψη ότι λόγω της τεράστιας δημοτικότητας των προσφορών μας, αυτές είναι μόνο εκτιμήσεις και η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω της νέας επιδημίας του κορωνοϊού.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ;

Οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπό μας είναι αφορολόγητες σε USD, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να υπόκεινται σε τελωνειακούς δασμούς και φόρους κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Φόροι εισαγωγής, δασμοί και σχετικοί δασμοί ενδέχεται να χρεωθούν όταν η παραγγελία σας φτάσει στον τελικό προορισμό, όπως καθορίζεται από το τοπικό τελωνείο σας. Η πληρωμή αυτών των τελών και φόρων είναι δική σας ευθύνη και δεν καλύπτεται από εμάς. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που προκαλούνται από τις τελωνειακές αρχές της χώρας σας. Επικοινωνήστε με το τοπικό τελωνείο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις.

Πότε μπορώ να λάβω το πακέτο μετά την πληρωμή;

Χρόνος παράδοσης: Μετά την παραλαβή της παραγγελίας, πραγματοποιούμε ποιοτικούς ελέγχους και δοκιμές για να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος πριν από την αποστολή.
Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλλει ανάλογα με το προϊόν, ο μέσος χρόνος επεξεργασίας είναι περίπου 1-3 ημέρες.

Πόσο κοστίζει η παράδοση;

Εξαρτάται από το προϊόν στο ταμείο και την περιοχή.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Μετά την υποβολή μιας παραγγελίας, το σύστημά μας θα στείλει ένα e-mail με τα στοιχεία της παραγγελίας. Παρακολουθήστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό παρακολούθησης στον σύνδεσμο παρακολούθησης.

Χρήσιμη συμβουλή:

1. Συνήθως, ο τοπικός μεταφορέας δεμάτων παραδίδει τα δέματα τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή) για να εξασφαλίσει την ασφαλή παράδοση του δέματος, επομένως καλό είναι να επιλέξετε μια διεύθυνση όπου μπορείτε να παραλάβετε το δέμα τις καθημερινές. Διεύθυνση παράδοσης. Είναι καλύτερο να αφήνετε το τηλέφωνό σας ανοιχτό κατά την αναμενόμενη ώρα άφιξης, καθώς ο αποστολέας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά.

2. Η υπηρεσία παράδοσης που χρησιμοποιείται από εμάς πρέπει να έχει την υπογραφή του πελάτη για επιτυχή παράδοση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είστε εσείς ή ένα άτομο εξουσιοδοτημένο από εσάς στη διεύθυνση παράδοσης. Εάν έχουμε παραδώσει στη διεύθυνση αποστολής σας και έχουμε αρχείο υπογραφής, δεν φέρουμε ευθύνη για χαμένα ή κλεμμένα δέματα.

Η παράδοση που επηρεάζεται από την πανδημία COVID-19 θα καθυστερήσει ελαφρά.