Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60 EUR

Επιστροφή / ανταλλαγή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στόχος μας είναι η ικανοποίησή σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα μέσω email.

Χρήσιμη συμβουλή:

1. Για τη διευκόλυνσή σας, σας συνιστούμε να επιστρέφετε πακέτα χρησιμοποιώντας την κατ' αποκοπή τιμή USPS με αριθμό παρακολούθησης, καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για χαμένα ή κλεμμένα πακέτα. Δεν θα σας εκδώσουμε πιστωτικό όριο χωρίς απόδειξη παραλαβής και παράδοσης. Είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των αντικειμένων και τα έξοδα αποστολής πρέπει να προπληρωθούν.

2. Τα επιστρεφόμενα αντικείμενα πρέπει να είναι αφορεμένα και άπλυτα, άκοπα και περιποιημένα (χωρίς μακιγιάζ, λεκέδες αποσμητικού ή ξεφτισμένα), συμπεριλαμβανομένων των δώρων και της συσκευασίας του προϊόντος. Τα ελαττωματικά προϊόντα πρέπει να αναφέρονται μέσω e-mail εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους. Εάν δεν το αναφέρετε, δεν θα σας χορηγήσουμε το δάνειο. Εάν πιστεύετε ότι δεν έχετε λάβει το σωστό προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφοράς: service.center.1@outlook.com.

3. Οι πελάτες θα χρεωθούν για τα έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων επιστροφής) όχι περισσότερο από μία φορά. Ο καταναλωτής δεν χρεώνεται τέλος ανεφοδιασμού για την επιστροφή του προϊόντος. Εάν η επιστροφή οφείλεται σε πρόβλημα του αγοραστή. Δεν παρέχουμε ετικέτες επιστροφής. Οι παραγγελίες που απορρίφθηκαν από τον πελάτη κατά την παράδοση ή επιστράφηκαν λόγω διεύθυνσης "Αποτυχία παράδοσης" υπόκεινται σε χρέωση ανεφοδιασμού. Η μη εξουσιοδοτημένη άρνηση μετά την παράδοση δεν επιτρέπεται και το κόστος της μη εξουσιοδοτημένης άρνησης/επιστροφής βαρύνει τον αγοραστή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:

1. Εάν η επιστροφή οφείλεται στα προβλήματά μας (για παράδειγμα: λάθος προϊόντα, πρόβλημα ποιότητας προϊόντος), θα σας δώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

2. Εάν η επιστροφή οφείλεται σε προβλήματα του αγοραστή (για παράδειγμα: δεν σας αρέσει / δεν το θέλετε, παραγγείλετε λάθος προϊόν / μέγεθος), θα αφαιρέσουμε $20 από την επιστροφή επειδή το κόστος αποστολής και συσκευασίας θα χαθεί και πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιστροφή χρημάτων από την ημερομηνία παραλαβής έως ένα μήνα.

3. Αφού λάβουμε και ελέγξουμε την επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email που θα σας ειδοποιήσει ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο αντικείμενο. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης όταν εγκριθεί ή απορριφθεί μια επιστροφή. Εάν εγκριθεί, η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και θα πιστωθεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής εντός ορισμένου αριθμού ημερών. Εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον την αρχική κάρτα, επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων.

4. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία / προϊόντα / πληρωμή, επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα. Εάν επιστρέψετε τα προϊόντα χωρίς να επικοινωνήσετε μαζί μας ή εάν δεν υπάρχει λόγος αντίρρησης, δεν θα επιστρέψουμε τα χρήματα ούτε θα υποβάλουμε αξίωση σύμφωνα με τους κανόνες.

Ακύρωση και ανταλλαγή:

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία/προϊόν εντός 2 ωρών στέλνοντας email στην εξυπηρέτηση πελατών μας (service.center.1@outlook.com). Για περισσότερες από 2 ώρες δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα είναι επιτυχής.

Υπάρχει μια χρέωση 5 $ για να αλλάξετε την παραγγελία σας πριν αποσταλεί. Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε/ακυρώσουμε μια παραγγελία μετά την αποστολή της.

Αφού αποσταλεί η παραγγελία σας και θέλετε να την ανταλλάξετε με το ίδιο προϊόν, στείλτε μας email στη διεύθυνση service.center.1@outlook.com για πληροφορίες επιστροφής χρημάτων.

Διατηρείται το δικαίωμα επιστροφής:

Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να καθορίσουμε και να περιορίσουμε αποκλειστικά, να αρνηθούμε ή/και να αρνηθούμε τις επιστροφές πελατών λόγω:

1. Ιστορικό παράτυπων ή υπερβολικών επιστροφών.

2. Ακανόνιστες ή υπερβολικές επιστροφές χρησιμοποιημένων, αλλοιωμένων, πλυμένων, κατεστραμμένων ή ελλειπόντων αντικειμένων. έμμονη ιδέα

3. Πιθανή απάτη ή έγκλημα.

Μη έγκυρα προϊόντα που παραδίδονται σε εμάς θα απορριφθούν κατά την παραλαβή.

Υπερβολικές επιστροφές: Η ομάδα προστασίας πελατών μας χειρίζεται επίσης καταστάσεις όπου το ιστορικό επιστροφών ενός πελάτη μπορεί να υποδηλώνει δόλια δραστηριότητα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ομάδα προστασίας πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει την κατάσταση και να συνεργαστεί μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος ή για να αποφασίσει εάν θα πρέπει να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στο μέλλον. Αν και δεν θέλουμε ποτέ να αποτρέψουμε έναν πελάτη, πρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, την ευημερία και την άνεση όλων των πελατών παγκοσμίως.